søndag 16. september 2012

Jordbær i bøtter &spann


Hver sommer er det produksjon av jordbærsyltetøy i heimen.
To kasser må til .
For at hjemmelaget jordbærsyltetøy skal stå på frokostbordet
gjennom vinter og vår.

Her er oppskriften:

Ca 1,3 kilo jordbær.
5oo gr.sukker.
1 pk.Certo frysepulver.
Alt blandes lett i mixmaster.


Haes i frysebeger og fryses.


Klar til bruk.
Synes syltetøyglass blir så søte med en sommerlig "hatt".

Min manns favoritt
Vafler med Greddost og hjemmelaget jordbærsyltetøy.

Bon Apetit!

2 kommentarer:

  1. Hjemmelaget jordbærsyletøy er noe av det beste som finnes :)

    SvarSlett
  2. JAA, OJ SÅÅ GOTT DET SYLTETÖYET ER!! Det er så gott så jeg kjenner smaken enda hit!! ;)
    Vi husker gott så smaskens det var!

    Takk for oppskriften

    SvarSlett