tirsdag 16. mars 2010

SKATTEJAKT......

I helga ble det ENDELIG loppemarked ..Jeg har hatt "abstinenser" i lang tid ,så det var artig at det endelig skjedde noe i nærområdet.I tilegg har det vært Antikk og Samlemesse i Starthallen i Kristiansand.Loppemarkedet var en skuffelse.Fant ingenting!På Antikkmessen,derimot ,var det mange fristelser.Dette lille glasset med sølvlokk har nok tilhørt et sett med krydder og oljer.Tror det er et glass til sennep.
Knivene og gaflene måtte jeg bare kjøpe.Betalte 20 kroner for hver gaffel og 30 kroner for hver kniv.Kopp handduken er en av to som jeg kjøpte på Mitt Skattkammer i helga.Liker  spesiellt godt de med monogrammer på.Denne var uten.
Mahogni-rammen kjøpte jeg for en billig penge . Den mangler glass ,men det er enkelt å fikse,med et stykke glass og en glasskjærer.Den gamle lykten mangla også glass,men det lar seg også fikse på samme måte.Man må se mulighetene og ikke begrensningene.Det er mitt motto.
Klypa er jeg mest fornøyd med:Den har vært brukt i en gammel butikk,sa mannen som solgte meg den.Den er ganske stor til klype å være.
Mor og barn-figuren fant jeg i Vennesla på bruktbutikken der.Betalte bare 15 kroner p.g.a.litt småskader,men jeg synes den var verdt å ta med seg hjem.Likte den godt.På "Shalam"(bruktbutikk i Kristiansand) fant jeg de gamle salt og pepperbøssene til 40 kroner.Fant også den lille "sølv"boksen og den lille skåla i pressglass der også.Måtte bare ha den skåla.Jeg har samme skåla fra før,bare i større utgave.Så alt i alt var jeg fornøyd med min seneste "skattejakt".

2 kommentarer:

  1. Herlige skatter...
    Tusen takk for loppistips. Setter kjempestor pris på det..... :)

    SvarSlett
  2. Fantastisk at loppisene starter nå! Jeg hadde meg også en tur innom antikk messa. Fant ingenting jeg følte at jeg bare måtte ha der denne gangen. Men det gjore jo du :) Flotte ting du har funnet. Jeg fant meg en sukkerskål på veien hjem på NMS gjenbruk i byen i stedet :)

    Klemmer fra loppa :)

    SvarSlett