søndag 17. januar 2010

Ranukler

De skjønne ranuklene er kommet!
LØP OG KJØP!!!
Mine er kjøpt på Plantasjen.
Nu står det noen på kjøkkenet,noen i stua og noen på badet.Der står de og blomstrer og forgyller vår hverdag.
CARPE DIEM!

4 kommentarer:

 1. Nå har jeg finkjemmet hele bloggen din. Gleder meg til å lese anda mere :) Og det er bare å si ifra hvis du lurer på noe....

  Men om du vet hvor jeg kunne fått tak i gamle speildører? Er det noe de kunne ha hatt inne på Mitt Skattkammer??
  Vil lage sengegavl.... :)

  Jeg trenger også enda en forklaring på hvordan du laget den nydelige himmelsengen på gjesterommet?
  Går med store planer her, skjønner du :)

  SvarSlett
 2. Hei!Tusen takk for koselig besøk og for hjelpen med bloggen.Takk for koselig kommentar.Gratulerer med dørene!Hvor fant du dem?
  Jeg skal prøve å forklare hvordan sengehimmelen ble til:Vi brukte MDF-plate,men du kan sikkert bruke et bredt bord eller lign.Brukte en middagstallerken som mal og lag en sirkel.Vi brukte litt mer enn halvparten av sirkelen.Mal begge sider.Sett en hylleknekt midt under.Kjøpte en som var hvit og med krusiduller,sånn at man kan henge litt stæsj på den.Deretter kjøpte vi gardinwire og kroker(2 av hver).Festa 2 i veggen tett inntil sirkelen og den andre på wireen.Kjøpte ett sett med tynne blondegardiner.Det blir finest hvis gardinene har ekstra sømmål oppe,for da vises ikke kanten oppe så godt.Så er det bare å stæsje i vei! lykke til!Hvis noe er uklart,bare si i fra.

  SvarSlett
 3. OK, da er det bare å sette i gang. Er også på jakt etter et bestikk. Gjerne i hvit, slik som det du har. Er ditt fra Lene Bjerre?
  :)

  Ha en finfin kveld.

  SvarSlett
 4. Takk,du også!Bestikket er kjøpt på Sørlandssenteret for noen år siden.Det er produsert av DUKA.Kjøpt på Glassmagasinet.Vet ikke om de selger det ennå.Lykke til med prosjektene dine!

  SvarSlett